Інспекція капремонту парку “Совки”

Парк “Совки” справді унікальний! Зі своєю особливою атмосферою, де сосни зустрічаються з березами, білки їдять з рук, повітря крашталеве…
Під час інспекції капремонту парку звернули увагу на те, що потрібно зберігати цю унікальність і, разом з тим, додавати комфорту. Так, парку додали світла – влаштували освітлення, якого ніколи не було. Виділили екомаршрут по периметру доріжкою із фібробетону, встановили лави й урни. На дитячих майданчиках завжди гамірно та чути дитячий сміх, ворк-аут і тренажери облюбували прихильники спорту.
А ми додали парку барв і гостинності, адже висаджували вхідну групу із майже 300 туй. А ще відтепер він квітуватиме сакурами, акаціями, катальпами, розкриє кольори сливи Пісарді та бархату амурського, заплететься живою огорожею із білого дерену – загалом 130 дерев та 4760 кущів! Але ми на цьому не зупинимося.
Ремонт ще триває і в парку “Совки”, крім лав, урн та освітлення, з’являться ще громадська вбиральня і будинок садівника, камери відеоспостереження та сигнальні кнопки, патруль муніципальної охорони.
Ми любимо парк “Совки” – він особливий!