Сонячні проблиски все частіше і частіше пробиваються у погоді, а це означає, що весна не за горами! 
Бегонія, колеус, тагетіс, цинерарія, ізолепіс ростуть у нашій теплиці, наповнюються силою і поживними речовинами, щоб майоріти на просторах парків та скверів!
 

Парк «Совки» визнано серед кращих парків України!
Він отримав відзнаку лауреата ІІ ступеня Національної Премії з ландшафтної архітектури та садового дизайну у категорії «реконструкція / капітальний ремонт парків».
Ця Премія має статус високої української професійної нагороди національного значення у галузі ландшафтної архітектури, садово-паркового мистецтва, ландшафтного будівництва, благоустрою та озеленення. Вона присуджується за кращі ландшафтні об’єкти, виконані на території України за останні 8 років. Кращі об’єкти обирає журі професіоналів, до якого входять архітектори, містобудівники, ландшафтні дизайнери з різних країн.
 

 
 

Додамо трошки сонця дощовому дню. Ось так квіточка за квіточкою створюються наші сонячні і все ще літні композиції. Та затишок у скверах – це не лише квіти. Це щоденне прибирання та постійний догляд за деревами, кущами газонами.
Так ми постійно доглядаємо за сквером пам’яті святошинців, які загинули в АТО на сході України, що знаходиться на вул. Чорнобильська, 12 . Статус скверу ця ділянка площею 0,65 га отримала у 2016 році.

Догляд за сквером на вул. Чорнобильська, 12

Додамо трошки сонця дощовому дню. Ось так квіточка за квіточкою створюються наші сонячні і все ще літні композиції. Та затишок у скверах – це не лише квіти. Це щоденне прибирання та постійний догляд за деревами, кущами газонами.Так ми постійно доглядаємо за сквером пам’яті святошинців, які загинули в АТО на сході України, що знаходиться на вул. Чорнобильська, 12 . Статус скверу ця ділянка площею 0,65 га отримала у 2016 році.

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Dienstag, 25. August 2020


Піклуватися про себе та здоров’я своїх близьких досить просто – мити руки з милом, провітрювати приміщення, частіше проводити вологе прибирання та дезінфікувати поверхні, яких часто торкаються. Для цього можна використовувати звичайні побутові дезінфекційні засоби із 1% хлору. Це стосується як прибирання приміщень, де є хворий на ГРВІ або COVID-19, так і прибирання з метою профілактики захворювань.

Як прибирати житло, де є хворий на ГРВІ або COVID-19

Щодня очищайте і дезінфікуйте поверхні, яких часто торкаються: дверні ручки, приліжкові тумбочки, каркаси ліжка та інші меблі для спальні. Використовуйте для цього звичайні побутові дезінфекційні засоби із 1% хлору.

Gepostet von Центр громадського здоров’я України am Samstag, 28. März 2020


Вірус імунодефіциту людини або ВІЛ – це не смертний вирок. Вчасна діагностика і лікування гарантують повноцінне життя! Безоплатні швидкі тести на ВІЛ є в усіх регіонах України, їх можна пройти як у спеціальних центрах, так і у свого сімейного лікаря, терапевта або педіатра.

ВІЛ – не вирок

Вірус імунодефіциту людини або ВІЛ – це не смертний вирок. Вчасна діагностика і лікування гарантують повноцінне життя! Безоплатні швидкі тести на ВІЛ є в усіх регіонах України, їх можна пройти як у спеціальних центрах, так і у свого сімейного лікаря, терапевта або педіатра.

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Freitag, 13. März 2020


Вакцинація – це піклування про здоров’я дітей! Адже щеплення – дієвий спосіб масової профілактики інфекційних захворювань, захист від хвороб і важких ускладнень. ВООЗ визнала, що відмова від вакцинації є глобальною загрозою людству. Захистіть дітей – зробіть щеплення!

Вакцинація – це піклування

Вакцинація – це піклування про здоров'я дітей! Адже щеплення – дієвий спосіб масової профілактики інфекційних захворювань, захист від хвороб і важких ускладнень. ВООЗ визнала, що відмова від вакцинації є глобальною загрозою людству. Захистіть дітей – зробіть щеплення!

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Donnerstag, 12. März 2020


Сьогодні обробляли дерева у парку «Юність» залізним купоросом. Осінь – саме час для таких процедур, коли дерева вже скинули листя і готуються до зими. Залізний купорос або сірчанокисле залізо – фунгіцид, який убезпечує рослини від низки хвороб і шкідників. Він ефективний у боротьбі з мохом і лишайниками на стовбурах і штамбах, цитоспорозом, чорним раком, захищає дерева від різних грибкових інфекцій і шкідливих комах. Разом з тим, залізний купорос заліковує рани, насичує прикореневий ґрунт залізом.

Ми лікуємо дерева!

Ми лікуємо наші дерева! Сьогодні обробляли дерева у парку «Юність» залізним купоросом. Осінь – саме час для таких процедур, коли дерева вже скинули листя і готуються до зими. Залізний купорос або сірчанокисле залізо – фунгіцид, який убезпечує рослини від низки хвороб і шкідників. Він ефективний у боротьбі з мохом і лишайниками на стовбурах і штамбах, цитоспорозом, чорним раком, захищає дерева від різних грибкових інфекцій і шкідливих комах. Разом з тим, залізний купорос заліковує рани, насичує прикореневий ґрунт залізом.

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Freitag, 15. November 2019


Видалення аварійних та сухостійних дерев – не просто один із обов’язкових заходів по утриманню зелених насаджень. Це, перш за все, наша з вами безпека. При цьому зазначимо, що жодне дерево не видаляється без відповідного акту, який видається після обстеження рослини Комісією.
Сьогодні працівники КП УЗН Святошинського р-ну видаляли аварійні та сухостійні дерева на вул. Кулібіна.

Детальніше…


Кажуть, літо ще затримується. А це значить, що нашим рослинам потрібно більше води!

Такий важливий полив наших рослин

Кажуть, літо ще затримується 🙂 А це значить, що нашим рослинам потрібно більше води!

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Montag, 19. August 2019


Колектив КП УЗН Святошинського району вітає вас із довгоочікуваними та світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!
Запрошуємо до казкового зимового парку “Совки”, адже тут легко мріяти та вірити в дива!

https://www.facebook.com/449490541784544/posts/203373306693609/

Святковий парк "Совки"

Колектив КП УЗН Святошинського району вітає вас із довгоочікуваними та світлими святами – Новим роком та Різдвом Христовим!Запрошуємо до казкового зимового парку "Совки", адже тут легко мріяти та вірити в дива!

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Samstag, 22. Dezember 2018