Друзі, нагадуємо, що першоцвіти це не лише чудове явище природи, а й важливий елемент нашої екосистеми.
Ми закликаємо всіх до відповідального ставлення до природи та важливості збереження її краси та різноманіття. Давайте разом дбати про наше навколишнє середовище та надавати йому повагу.
Розповсюдження та незаконне придбання перших квітів карається штрафом від 1700 до 3655 грн.


З наслідками суботнього буревію наші працівники досі справляються. Помічені численні випадки викорчування дерев з корінням, але, на щастя, сама коренева система не постраждала і відповідно ми можемо врятувати ці насадження шляхом їх підняття, влаштування у лунку та підв’язування, щоб запобігти наступних негативних підсумків, які може завдати нам природа


Кожна нова рослинність забезпечує комфортні умови проживання людей у місті та є джерелом гарного відпочинку. Саме тому тепер проспект Берестейський може сміливо хизуватись новими молодими насадженнями!


Навколишні бурштинові фарби жовтневої пори року ваблять своєю чарівністю та романтичністю. Не пропускайте нагоди намилуватись цією красою перед зимовою холоднечею.


Багаторічні квіти та злакові трави стають окрасою наших клумб зараз, а наступною весною ще і розквітнуть своєю мальовничістю.


Спокійна, витончена та заворожуюча реальність, яка відсторонює від турбот і наповнює все єство умиротворінням…
Те, що ви, неодмінно, отримаєте проводячи час у нашому бульварі Академіка Вернадського.


Це так жахливо, коли в один день ми підготовлюємо красу цвітіння хризантеми та милуємось нею , а через деякий час уже помічаємо їх викрадення. Дуже шкода, що є такі “любителі”, які чомусь вирішують ніби мають право заволодіти не своїм..

Порідішали обидва квітники на проспекті Берестейському (Перемоги) на та розв’язці проспекту Берестейського (Перемоги) та Кільцевої дороги..
Ми закликаємо всіх і кожного берегти природу, цінувати тяжку працю інших людей, а основне не руйнувати та не викрадати!
 

Рід квіткових рослин з родини айстрових, а тобто хризантеми, викрашаються у нашому Святошинському районі.


Могутній парк «Совки» тепер може хвалитись новими деревами в’язом та липою, які наші працівники бережно висадили.


Парк «Інтернаціональний» поповнився молодими деревами катальпою та яблунею.
Продовжуємо озеленювати наш район.
1 2 3 94