2020 рік – яким він був

Кінець року – це час, коли підбивають підсумки. Рік був особливим:  робота в умовах карантину, хвилювання за своїх близьких, за результати роботи, за те,чи встигнемо виконати все, що заплановано. Та все ж, незважаючи на всі ці фактори, було зроблено чимало.

У Святошинському районі було відкрито оновлений парк «Совки» з пішохідним водограєм, альтанкою для гри в шахи, новою громадської вбиральнею, яскравими дитячими та спортивними майданчиками, зеленими газонами та клумбами. Парк «Юність» також оновився. Він заграв новими барвами і став вже місцем для справді комфортних прогулянок  

Далі мовою цифр, адже вони говорять набагато більше за епітети.

У 2020 році майже 700 дерев стали окрасою Святошинського району, з них листяних 484 та більше 200 хвойних. Більше 9000 кущів було висаджено у  парках, скверах та інших зелених зонах. 504 тисячі квітів прикрасили нашу клумби – це одно- та дворічні, багаторічні зимуючі і не зимуючі в ґрунті, килимові та цибулинні. За рік працівники КП УЗН Святошинського району видалили 135 аварійних та сухостійних дерев. 

Для комфортного відпочинку у наших парках та скверах було встановлено 72 нових лави та 65 урн для сміття, 5 дитячих та 2 спортивних майданчики. Піклуючись про комфорт, ми відремонтували 302 лави, 106 майданчиків для дітей та занять спортом, а також ліквідували 176 сміттєзвалищ.