500 тисяч квітів, 600 дерев та 11 тисяч кущів – підбиваємо підсумки 2018 року

Наприкінці року зазвичай підбивають підсумки. Тож не будемо відступати від традицій.

Директор КП УЗН Святошинського району Аршак Магалов, підсумовуючи рік, зазначає: «Святошинський район – один з найбільших у столиці.  Перед нами як командою, що займається утриманням зелених насаджень, є завдання – робити його комфортним та затишним, щоб у наших 5-ти парках хотілося відпочивати, щоб кожен із 48 скверів, які є на даний момент на нашому балансі, був доглянутим. А ще є бульвари, транспортні розв’язки та інші зелені зони, які також потребують постійного догляду. Рік видався справді насиченим та продуктивним. Аналізуючи 2018-й рік, можу впевнено сказати, що у 2019-му темпи будуть ще вищими, адже ми прагнемо зберегти статус Києва як найзеленішої столиці Європи».

У 2018 році працівники КП УЗН Святошинського району висадили більше 600 дерев та майже 11 тисяч кущів, з них  1151 м. п. живої огорожі, влаштували 7 га газону та висадили близько 500 тисяч квітів.

З них в оновленому парку «Совки» було висаджено 200 дерев та майже 4500 кущів. Незважаючи на те, що капітальний ремонт парку ще триває, він вже схожий на справжню лісову казку. Це одне з улюблених місць відпочинку місцевих мешканців, тут цікаво гуляти з дітьми, затишно насолоджуватися природою і мріяти. У новому році буде добудовано вхідну групу у парк.

Наші працівники щоденно дбають про чистоту та комфорт на підпорядкованих територіях: прибирають сміття з зелених зон, чистять та підмітають доріжки у парках та скверах, доглядають за дитячими та спортивними майданчиками, парковими лавами, урнами. Навесні та восени були проведені традиційні толоки у парках району, до якого долучалися і місцеві мешканці.

Крім того, ми брали участь у квіткових виставках на Співочому полі на території Печерського ландшафтного парку: ділилися враженнями про рідний Київ на виставці тюльпанів у травні, знайомили зі Світом велетнів у червні, розповідали про міфічного українського духа Перелесника на виставці до Дня Незалежності, розкривали музичний стиль кантрі, надихаючись красою хризантем у жовтні. Кожного разу ми створювали унікальні композиції із майже 25 тисяч квітів загальною площею 150 кв. м.

Утримання зелених насаджень вимагає постійного вдосконалення знань та навичок. Фахівці КП УЗН Святошинського району постійно підвищують кваліфікацію. Так, цього року ми знайомилися з новими технологіями та підходами по благоустрою зелених зон під час практичних семінарів, брали участь у Першому Всеукраїнському Форумі «Зелена інфраструктура міст України», обмінюючись досвідом з зеленбудівцями з різних міст України, адже спілкування з колегами та експертами дозволяє знайти нові ефективні рішення.

Ми любимо наше місто і знаємо, що Києву зеленим бути!  

Таким був 2018 рік

У 2018 працівники КП УЗН Святошинського району висадили більше 600 дерев та майже 11 тисяч кущів, з них 1151 м. п. живої огорожі, влаштували майже 7 га газону та висадили майже 500 тисяч квітів.Директор КП УЗН Святошинського району Arshak Magalov підсумовуючи рік, зазначає: «Святошинський район – один з найбільших у столиці. Перед нами як командою, що займається утриманням зелених насаджень, є завдання – робити його комфортним та затишним, щоб у наших 5-ти парках хотілося відпочивати, щоб кожен із 48 скверів, які є на даний момент на нашому балансі, був доглянутим. А ще є бульвари, транспортні розв’язки та інші зелені зони, які також потребують постійного догляду. Рік видався справді насиченим та продуктивним. Аналізуючи 2018-й рік, можу впевнено сказати, що у 2019-му темпи будуть ще вищими, адже ми прагнемо зберегти статус Києва як найзеленішої столиці Європи».Про підсумки року читайте тут: http://svyatosh.kyivzelenbud.com/news/500-tysyach-kvitiv-600-derev-ta-11-tysyach-kushhiv-pidbyvayemo-pidsumky-2018-roku/

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Samstag, 29. Dezember 2018