Косіння газонів – щоденні турботи

Влітку чи не щодня доводиться косити газони, адже загальна площа території, за якою доглядають працівники КП УЗН Святошинського району складає майже 745 га. На допомогу приходить техніка  
До речі, з’явилася перша газонокосарка у 1830 році. До того ж часу доглядати за газоном було складно. На початку 19 століття поряд з котеджами почали створювати сади з клумбами, статуями, влаштовувати тераси, і місця для зеленої трави стало так мало, що косити їх було дуже незручно. А винахід Едвіна Балдінга врятував газони.

Косіння газонів – щоденні турботи

Влітку чи не щодня доводиться косити газони, адже загальна площа території, за якою доглядають працівники КП УЗН Святошинського району складає майже 745 га. На допомогу приходить техніка 🙂 До речі, з’явилася перша газонокосарка у 1830 році. До того ж часу доглядати за газоном було складно. На початку 19 століття поряд з котеджами почали створювати сади з клумбами, статуями, влаштовувати тераси, і місця для зеленої трави стало так мало, що косити їх було дуже незручно. А винахід Едвіна Балдінга врятував газони.

Gepostet von КП УЗН Святошинського р-ну м. Києва am Montag, 29. Juli 2019