Ви маєте це побачити на власні очі – виставка «Спортивна гордість України» на Співочому полі!

Колектив КП УЗН Святошинського району мав честь присвятити композицію Ользі Харлан – найтитулованішій фехтувальниці України, одній із найвідоміших спортсменок! І вона завітала на відкриття та залишила на пам’ять свій автограф на кубку!!!

Головні елементи нашої композиції виконані в сріблястому кольорі – це колір обладунків фехтувальниці, колір шаблі, якою вона володіє настільки досконало, що кожен рух нагадує помах крил птаха. На жаль, було замало місця, щоб вмістити всі медалі нашої героїні.

 

Загалом на площі у 150 кв. м. ми висадили 22000 квітів. Це бегонія, колеуси, цинерарія, альтернатера, хлорофітум, агератум, пілея, пеларгонія, сульфінії, традесканція. Для надання композиції об’ємності використали фанеру і декоративну мульчу. Ми також встановили сидіння, на які можна присісти та сфотографуватися на фоні фехтувальниць. Ще раз висловлюємо свою повагу Ользі, бажаємо перемог, таких же блискавичних, як  Гран-прі Сеула в Південній Кореї. Щиро віримо у вашу перемогу  на Олімпійських іграх у 2020 році.